SOM ESCOLA PLURILINGÜE

SOM ESCOLA PLURILINGÜE

miércoles, 18 de enero de 2012

PADRINS DE LECTURA

Hola!
Com a novetat aquest trimestre hem encetat l'activitat dels Padrins de Lectura. Aquesta setmana els nens i nenes de 6è hem anat a les classes de segon per a conéixer els nostres fillols i filloles. Ha estat molt emocionant saber qui ens ha tocat a cadascun! Ràpidament ens hem distribuit per grups i hem començat a llegir.
Primer hem signat un contracte de compromís i després hem pogut triar un llibre ben bonic per començar l'activitat. Els petits han llegit amb l'ajuda dels grans i tots hem aprés moltes coses. Ens ha encantat l'experiència i estem desitjant que arribi la propera sessió.
Si voleu veure algunes fotos aneu als blogs de sisè (Busquets 2000), de segon (Busquets 2004) o al blog de la Biblioteca!
Fins aviat!

martes, 10 de enero de 2012

COMENCEM EL SEGON TRIMESTRE!

Hola a tothom!

Enrera deixem les Festes Nadalenques i ja estem a punt per tornar a la rutina. Comencem el segon trimestre amb ganes de treballar i de passar-ho molt bé.
Aquí teniu unes fotos del mural d'hivern, obra del Cicle Mitjà. Aquesta xemeneia ens dóna la benvinguda cada dia per treure'ns el fred del matí.


Per la finestra del mural veiem uns avets ben macos!

Els quadres dels tallers de plàstica de CM decoren aquesta paret