SOM ESCOLA PLURILINGÜE

SOM ESCOLA PLURILINGÜE

martes, 13 de diciembre de 2011

PROGRAMA DE NADAL

Hola a tots i totes,

tot i que ja el teniu, us fem cinc cèntims del programa nadalenc d'aquest any del Busquets. Tenim moltes coses preparades, així que aquí teniu una guia per a que sabeu el que us espera cada dia!

Dimarts 13 desembre: Educació Infantil haurà de buscar el Tió per l'escola. On es deu haver amagat?

Divendres 16 de desembre: 6è farà la representació del pessebre vivent al gimnàs. L'alumnat de l'escola el visitarà de 15:00 a 16:30h, les famílies podreu accedir-hi de 16:30 a 17:30h.

Dimarts 20 de desembre: Concert de Nadales al matí. El concert tindrà lloc al passadís de Cicle Superior i el repertori inclourà cançons en català i en anglès. Recordeu que aquest any és només per a l'alumnat.

Dimecres 21 de desembre: Educació Infantil cagarà el Tió al matí i els alumnes de 3r i 4tA els acompanyaran. A la tarda ho faran Cicle Inicial i 4tB. El Tió cagarà regals a la biblioteca de l'escola.

Dijous 22 de desembre: Ens visitarà Sa Majestat el Rei Gaspar i recollirà les cartes dels nens i nenes. També ens deixarà regalets i sorpreses. Recordem que aquest dia les classes acabaran a les 13:00h (a les 15:00 per als alumnes que es queden a dinar a l'escola).

Ja hem començat a guarnir l'escola, moltes gràcies a tots i totes per les garnaldes tan boniques que heu fet en família. També volem agrair als pares i mares que han ajudat a decorar i que han fet el pessebre, així com al personal de menjador que ha treballat amb els alumnes per a fer un mural ben maco.
Aquí teniu algunes fotos:

Les garnaldes decoren el sostre del vestíbul


Com cada any, el pessebre és impressionant




També tenim una escolania!




Mural fet al menjador



Detall de garnalda

Detall de garnalda


No hay comentarios:

Publicar un comentario