SOM ESCOLA PLURILINGÜE

SOM ESCOLA PLURILINGÜE

sábado, 23 de junio de 2012

FINAL DE CURS 2011/12

Benvolgudes famílies, 


ja s'ha acabat el curs i l'equip docent del Busquets i Punset us volem desitjar molt bones vacances. Ha estat un curs de novetats per als més petits, d'emocions fortes per als més grans i de feina i diversió i per tothom.


Aquest també ha estat l'any de l'estrena d'aquest blog, que continuava la feina feta a la pàgina web del centre. Mantenir el blog actualitzat ha estat una feina constant i de vegades "dura", però creiem que ha valgut la pena de debò. Això sí, un blog es nodreix dels comentaris dels visitants, que alhora són l'únic barem del què disposem per saber si estem fent la feina ben feta. Per això ens agradaria que ens diguéssiu què n'opineu d'aquesta via de comunicació escola-famílies. Sempre està bé saber què fem bé i què no, per continuar millorant. 


Ara ens disposem a tancar el curs i a preparar el que començarà el setembre. De ben segur que hi haurà novetats, ja sabeu que últimament els polítics no estan de la nostra banda, però nosaltres continuarem treballant de valent per a fer que els nens i nenes treguin el màxim profit i gaudeixin de la seva escolaritat.


Gràcies a totes les famílies i fins aviat! Equip docent i PAS de l'escola Busquets i Punset

1 comentario:

  1. Una vegada més creiem molt encertada aquesta eina de comunicació escola-nens/nenes-família. Us donem molt ànims per al nou curs que començarà en breu!
    Comptéu amb nosaltres per qualsevol inicitaiva, projecte i/o ajuda que necessitéu.
    Saludos, i bones vacances!

    ResponderEliminar